Prinzapolka
 PRINZAPOLKA.DK        -   om miskito-indianere på østkysten af Nicaragua   -


 
 · Kirkemusik  · Fuglestemmer

Kirkemusikkirken fyldt i Alamikangban Den følgende liste med lydoptagelser giver mulighed for at lytte til kirkemusik fra Prinzapolka. Bemærk, at filerne her er i .mp3-format, af hensyn til serverplads og upload-tid. Desuden er det forkortede udgaver af salmerne og numrene.
For at høre lydfilerne fra sin egen computer, kan man højreklikke på links'ene, og vælge "Save Target As...", "Gem som..." eller lignende (afhængigt af browser og sprogindstillinger). Derefter kan filerne afspilles ved hjælp af den medieafspiller, man nu bruger. I mange nyere browsere kan lydfilerne også afspilles direkte ved klik på links'ene, hvorefter medieafspilleren automatisk popper op.
Hvis nogen er interesseret i at høre optagelserne i bedre lydkvalitet (.wav-format), eller hvis man har lyst til at høre salmerne og numrene i deres fulde udstrækning, er man velkommen til at henvende sig via kontakt-siden.
musikgruppen Los 12 Musikken er opdelt i to kategorier: salmesang med hele menigheden i den moraviske kirke i Alamikangban og rytmisk musik med gruppen "Los 12", ledet af Proyecto Río Prinzapolkas tidligere medarbejder Gilberto Logan. Disse optagelser blev lavet i stuen på projektet, til lejligheden omdannet til lydstudie.
Til højre et par billeder fra kirken i Alamikangban. Flere findes i billedgalleriet.