Prinzapolka
 PRINZAPOLKA.DK        -   om miskito-indianere på østkysten af Nicaragua   -
Log ind · Søg

Søge resultat - "hoffmann"

Hoffmann%27s Woodpecker.5.JPG
Hoffmann's Woodpecker 5En Hoffmann's Woodpecker forlader sin pind. Det er en han, hvilket ses på den røde plet i panden.
Hvordan Hoffmann's Woodpecker lyder kan høres her og her. Den kraftige stemme gør, at Hoffmann's Woodpecker høres rigtig meget, der hvor den bor.
Hoffmann%27s Woodpecker.4.JPG
Hoffmann's Woodpecker 4En adult han. Bemærk det fine skakbræt-mønster på vingerne!
Hvordan Hoffmann's Woodpecker lyder kan høres her og her.
Hoffmann%27s Woodpecker.3.JPG
Hoffmann's Woodpecker 3Ad. han i toppen af et dødt træ i haven hvor vi boede udenfor Managua. "Hr. Hoffmann" er en spætte, som er meget synlig og som man hører meget, hvis den bor hos én. Og det er formentlig en af de spættearter i verden, som findes i størst tæthed indenfor sin udbredelse, det er virkeligt en karakterfugl.
Hvordan Hoffmann's Woodpecker lyder kan høres her og her.
Hoffmann%27s Woodpecker.2.JPG
Hoffmann's Woodpecker 2Første forsøg på at fotografere igennem teleskop - såkaldt "digiscoping" (alle billederne i denne serie på 5 "Hoffmann's-spætter").
Hvordan Hoffmann's Woodpecker lyder kan høres her og her.
Hoffmann%27s Woodpecker.1.JPG
Hoffmann's Woodpecker 1En spætteart som er endemisk for Stillehavssiden af Nicaragua og Costa Rica. En lille udbredelse, men indenfor denne udbredelse er den meget almindelig, ses sågar inde midt i Managua. Vi havde mindst en 4-5 par i vores have udenfor Managua. Dette er en ungfugl.
Hvordan Hoffmann's Woodpecker lyder kan høres her og her.
Masked Tityra + Hoffmann_s Woodpecker.JPG
Masked Tityra og Hoffmann's WoodpeckerFouragering på frugterne af en kongepalme, vi havde i vores have udenfor Managua. De lyse fugle er Masked Tityra, en meget almindelig becard-art med en kvækkende stemme. Spætten, der sidder med hovedet skjult er en Hoffmann's Woodpecker (se flere fotos af denne art på siden med spætter).
6 filer på 1 side(r)