Prinzapolka
 PRINZAPOLKA.DK        -   om miskito-indianere på østkysten af Nicaragua   -
Log ind · Søg

Søge resultat - "2007"

graeshoppe24.jpg
Græshoppe 23En krum fårekylling-agtig sag, som sad udenfor en regnskovslodge i Tortuguero nationalparken i Costa Rica. Formentlig er den tilknyttet regnskovs-habitaten.
skildpadde04.jpg
På vagtFlodskildpadder - som der er mange af i Mellemamerikas floder - er normalt svære at fotografere, da de altid er på vagt. Det er de med god grund, for ellers ender de nemt i suppegryden - skildpaddekød er særdeles populært. Her er det alligevel lykkedes os at komme tæt på et stort individ.
skildpadde05.jpg
Alger i vandet og på skjoldeneDisse normalt sky flodskildpadder blev tiltrukket af køkkenaffald fra en restaurant i El Castillo, Río San Juan. Læg mærke til, hvor algebegroede, deres skjolde er. De ser ud til at have levet i dette næringsrige vand i lang tid.
sommerfugl.322.jpg
Sommerfugl 322Denne store sommerfugl havde jeg aldrig opdaget, hvis ikke den var kommet flyvende. Den satte sig på en stamme og klappede vingerne sammen, hvorefter den blot lignede et tørt blad.
sommerfugl.323.jpg
Sommerfugl 323Under et blad på Svend Fribergs hotel i Pearl Lagoon sad denne sommerfugl, som vi aldrig var stødt på før.
sommerfugl.324.jpg
Sommerfugl 324En tidligere fotograferet bredpande - eller ialfald ligner den nogle vi før har set, men her var det et nyt motiv, fordi den sad flot på det hullede blad.
blackcheekedwoodpecker1.jpg
Black-cheeked Woodpecker 1Black-cheeked Woodpecker er den almindelige spætte i den våde lavlandsregnskov i Nicaragua, og hele Mellemamerika i øvrigt.
blackcheekedwoodpecker2.jpg
Black-cheeked Woodpecker 2Et par af Black-cheeked Woodpecker på den samme træstamme. Her sad de iøvrigt længe og hyggede sig. Hannen har rødt helt frem til det gule i panden, mens hunnen (i forgrunden, nederst) kun har rødt i nakken.
brownpelican7.jpg
Brun Pelikan, reje-frådseriEn samling fiskere i Pearl Lagoon på den Nicaraguanske østkyst, et sted hvor der - ialfald i januar - kan hives rigtig mange rejer op ved hjælp af kastenet. Det er sikkert også rejer, eller måske småfisk, at pelikanerne er der efter (?)...
21 filer på 3 side(r) 1