Prinzapolka
 PRINZAPOLKA.DK        -   om miskito-indianere på østkysten af Nicaragua   -
Log ind · Søg

Billeder > Fugle

Søge resultat - Fugle

greyheadedchachalaca.jpg
Grey-headed ChachalacaDe øvrige Chachalaca'er i Mellemamerika er generelt udbredt i halvtørre habitater, men Grey-headed Chachalaca finder man i våd skov, bl.a. er den almindelig i Prinzapolka-området. Fuglen på billedet er fra Costa Rica, hvor den sammen med bl.a. tre arter tukaner fouragerede på de gule frugter i dette store træ.
chestnutmandibledtoucan1.jpg
Chestnut-mandibled ToucanEn Chestnut-mandibled Toucan ankommer til arenaen!
Denne fugl (samme på de næste 3 billeder) fandt vi fouragerende i et stort frugttræ, sammen med to andre tukan-arter (Collared Aracari og Keel-billed Toucan), Grey-headed Chachalaca, en mængde drosler samt spætten Black-cheeked Woodpecker.
chestnutmandibledtoucan2.jpg
Chestnut-mandibled Toucan 2Portræt af denne flotte tukan, der er så almindelig på den atlantiske side af Nicaragua og Costa Rica, og fra det sydlige Costa Rica også på Stillehavssiden - men altid i fugtig skov.
chestnutmandibledtoucan3.jpg
Chestnut-mandibled Toucan 3Her er tukanen midt i maden - de gule frugter på billedet. Bemærk fuglens blå fødder!
chestnutmandibledtoucan4.jpg
Chestnut-mandibled Toucan 4Så er der bid! Tukanen fra de foregående tre billeder med en af de gule frugter i næbbet.
collaredaracari4.jpg
Collared Aracari 4En Collared Aracari, som fouragede i samme træ som denne Chestnut-mandibled Toucan og denne Keel-billed Toucan, samt denne Grey-headed Chachalaca, en mængde drosler og spætten Black-cheeked Woodpecker. De frugter må være meget lækre!
keelbilledtoucan3.jpg
Keel-billed Toucan 3En Keel-billed Toucan, som fouragede i samme træ som denne Chestnut-mandibled Toucan og denne Collared Aracari, samt denne Grey-headed Chachalaca, en mængde drosler og spætten Black-cheeked Woodpecker. Det er ikke så almindeligt at se tre arter tukaner i samme træ på én gang!
blackthroatedtrogon1.jpg
Black-throated TrogonEn trogonart, som er vidt udbredt i fugtige skove i Mellem- og Sydamerika. De fleste trogoner viser tydelig forskel på han og hun-dragt, men hos denne art er forskellen usædvanligt stor. Hunnen her har en fjerdragt som er smukt afstemt i bløde rødbrune toner.
blackthroatedtrogon2.jpg
Black-throated Trogon 2Hannen af Black-throated Trogon fotograferet i samme skov som hunnen på foregående billede, men ikke samme sted; fuglene var ikke sammen.
97 filer på 11 side(r) 1