Prinzapolka
 PRINZAPOLKA.DK        -   om miskito-indianere på østkysten af Nicaragua   -
Log ind · Søg

Billeder > Fugle > Skarver og Pelikaner

Anhinga.jpg
Anhinga / Slangehalsfugl – 361 visningerDen amerikanske Slangehalsfugl er almindelig i søer og floder. Ligesom skarver - som de er nært beslægtede med - er de nødt til at tørre vingerne, når de har dykket efter fisk. Disse er fra en yngle-ø i Solentiname-øhavet i Nicaragua-søen.
Brown Pelican.jpg
Brown Pelican og Neotropic Cormorant – 397 visningerBrun Pelikan er almindelig langs havkysterne i Mellemamerika, både på Atlanterhavs- og Stillehavssiden. Af og til kommer enkelte fugle også ind i Nicaraguas store ferskvandssøer, ligesom disse, der er fotograferet ud for Río San Juans udløb i Nicaraguasøen.
brownpelican.2.jpg
Brun Pelikan ved Stillehavsstrand – 370 visningerVed begge Nicaraguas kyster er Brun Pelikan en meget almindelig fugl, som patruljerer tæt på strandene. Kun enkelte ynglekolonier kendes, øens som ses på billedet her kunne være sådan en koloni. I baggrunden ses Costa Rica.
brownpelican3.jpg
Brun Pelikan i svæveflugt – 340 visninger
brownpelican4.jpg
Brun Pelikan i aktiv flugt – 367 visninger
brownpelican5.jpg
Brun Pelikan styrtdykker – 335 visningerBrun Pelikan har en karakteristisk måde at fange sin føde på - den kaster sig i havet fra stor højde, med det formål at ramme en fiskestime og få fyldt strubeposen op. Det ses, at pelikaner og suler er tætbeslægtede!
brownpelican6.jpg
Brun Pelikan – 337 visningerEn Brun Pelikan patruljerer havet tæt på kysten ved Playa El Coco i det sydvestlige Nicaragua - i baggrunden ses Costa Rica.
brownpelican7.jpg
Brun Pelikan, reje-frådseri – 337 visningerEn samling fiskere i Pearl Lagoon på den Nicaraguanske østkyst, et sted hvor der - ialfald i januar - kan hives rigtig mange rejer op ved hjælp af kastenet. Det er sikkert også rejer, eller måske småfisk, at pelikanerne er der efter (?)...
leastgrebe.jpg
Least Grebe – 326 visningerIkke en skarv eller en pelikan, men indtil vi får flere billeder af lappedykkere, placeres billedet i denne gruppe!...
Least Grebe er en lillebitte lappedykker, tydeligt endnu mindre end vores hjemlige Lille Lappedykker. Den er almindelig i mindre vandhuller overalt i det meste af Amerika.
15 filer på 2 side(r) 1