Prinzapolka
 PRINZAPOLKA.DK        -   om miskito-indianere på østkysten af Nicaragua   -
Log ind · Søg

Billeder > Fugle > Kolibrier

brownvioletear1.jpg
Brown Violetear – 414 visningerVed en café som havde mange hummingbird feeders (foderautomater med sukkervand) holdt en del Brown Violetears til. Det er ikke en af verdens mest farverige kolibrier, men fin er den alligevel. Tæt beslægtet med den anden "violetøre" i Costa Rica, Green Violetear - og begge hedder Colibri som slægtsnavn i det videnskabelige navn!
brownvioletear2.jpg
Brown Violetear 2 – 404 visningerPå dette foto ses hvorfor fuglene i denne slægt er døbt "violetøre"! På struben anes også enkelte grønmetal-glinsende fjer, så helt kedelige er Brown Violetear ikke...
copperyheadedemerald1.jpg
Coppery-headed Emerald – 499 visningerCoppery-headed Emerald er en lillebitte kolibri, som kun er udbredt i de høje bjerge i Costa Rica, dvs. den er endemisk for Costa Rica. Den ses let hvor der er hængt hummingbird feeders op, som her ved en café tæt på Braulio Carillo-nationalparken. Dens videnskabeligt slægtsnavn er Elvira - kolibrier har tit nogle hyggelig navne.
copperyheadedemerald2.jpg
Coppery-headed Emerald (fotomontage) – 474 visningerEt af kendetegnene for Coppery-headed Emerald er store hvide felter i halen. Disse felter ses ikke når fuglen sidder stille som på dette billede, men på denne fotomontage har vi klippet et par slørede billeder ind, hvor det hvide ses ved halerysten og under afsæt fra en pind.
Green Violetear.JPG
Green Violetear – 760 visningerEn farvestrålende kolibri fra tågeskovszonen. Fotograferet (med normaloptik) lige ved siden af kolibri-foderautomaterne udenfor indgangen til Monteverde-reservatet.
Green-crowned Brilliant + Green Violetear.JPG
Trængsel ved foderautomaten – 627 visningerGreen-crowned Brilliant i forgrunden, Green Violetear bagved. Der er konstant liv og glade dage ved disse foderautomater, hvor kolibrierne med deres lange tunger suger en sukkervandsopløsning.
Green-crowned Brilliant.JPG
Green-crowned Brilliant – 574 visningerEn stor kolibri, dominerende ved foderautomaterne i Monteverde-nationalparken i Costa Rica.
greencrownedbrilliant2.jpg
Green-crowned Brilliant 2 – 522 visningerEn hun eller evt. yngre han af Green-crowned Brilliant, en art som er vidt udbredt i højlandet i det sydlige Mellemamerika og det nordlige Sydamerika.
littlehermit.jpg
Little Hermit – 481 visningerLittle Hermit er en meget almindelig kolibri, udbredt i mange forskellige typer af habitat over store dele af Mellem- og Sydamerika. Og kær er den!
22 filer på 3 side(r) 1