Prinzapolka
 PRINZAPOLKA.DK        -   om miskito-indianere på østkysten af Nicaragua   -
Log ind · Søg

Billeder > Fugle > Tukaner, trogoner, motmoter og isfugle

blackthroatedtrogon1.jpg
Black-throated Trogon – 362 visningerEn trogonart, som er vidt udbredt i fugtige skove i Mellem- og Sydamerika. De fleste trogoner viser tydelig forskel på han og hun-dragt, men hos denne art er forskellen usædvanligt stor. Hunnen her har en fjerdragt som er smukt afstemt i bløde rødbrune toner.
blackthroatedtrogon2.jpg
Black-throated Trogon 2 – 365 visningerHannen af Black-throated Trogon fotograferet i samme skov som hunnen på foregående billede, men ikke samme sted; fuglene var ikke sammen.
chestnutmandibledtoucan1.jpg
Chestnut-mandibled Toucan – 449 visningerEn Chestnut-mandibled Toucan ankommer til arenaen!
Denne fugl (samme på de næste 3 billeder) fandt vi fouragerende i et stort frugttræ, sammen med to andre tukan-arter (Collared Aracari og Keel-billed Toucan), Grey-headed Chachalaca, en mængde drosler samt spætten Black-cheeked Woodpecker.
chestnutmandibledtoucan2.jpg
Chestnut-mandibled Toucan 2 – 453 visningerPortræt af denne flotte tukan, der er så almindelig på den atlantiske side af Nicaragua og Costa Rica, og fra det sydlige Costa Rica også på Stillehavssiden - men altid i fugtig skov.
chestnutmandibledtoucan3.jpg
Chestnut-mandibled Toucan 3 – 453 visningerHer er tukanen midt i maden - de gule frugter på billedet. Bemærk fuglens blå fødder!
chestnutmandibledtoucan4.jpg
Chestnut-mandibled Toucan 4 – 403 visningerSå er der bid! Tukanen fra de foregående tre billeder med en af de gule frugter i næbbet.
Collared Aracari.1.JPG
Collared Aracari – 462 visningerEn af de mindre tukanarter. Denne spiste af frugterne i en kongepalme vi havde i vores have udenfor Managua, august 2001.
Collared Aracari.2.JPG
Collared Aracari 2 – 536 visningerMens forældrefuglene spiste kongepalme-frugter (se dette billede) sad denne store unge af Collared Aracari nede i skyggen udenfor vores køkkenvindue og ventede på at blive fodret.
Collared Aracari.3.JPG
Collared Aracari 3 – 487 visningerTaget med "normaloptik" - på Tikal er fuglene ikke spor sky!
30 filer på 4 side(r) 1